Dames Flash complete off-day

0
70

Afgelopen zaterdag moesten de dames van de Hypotheekgroep Flash het opnemen tegen dames 1 van Dalen (7e plek). Na de weken ervoor twee keer met 4-0 te hebben verloren, maar wel goed spel te hebben afgeleverd, waren de dames er afgelopen zaterdag klaar voor weer een keer een wedstrijd in winst om te zetten.


Flash begon de wedstrijd dan ook goed. Door een sterke service kwam het team al vrij snel op voorsprong. De controle over deze set leek in handen te zijn van de Nieuwleusense dames. Niets bleek minder waar toen Dalen een goede serviceserie inzette en Flash de controle over de pass kwijt raakte. Helaas kon Flash het tij niet meer keren en moest het verlies van de eerste set incasseren (25-22).

In de tweede set leek Flash het spoor helemaal bijster, niets lukte en Dalen profiteerde daar gretig van. Een snelle set die Dalen koelbloedig afmaakte met 25-12. Flash liet het er niet bij zitten en krabbelde weer terug in de derde set. De start was niet sterk, maar door een paar goede serviceseries aan de kant van Flash kwam het team weer redelijk in de buurt bij de Dalense dames. Met nog 3 punten te gaan, leek Flash deze set te gaan winnen. Toch wist Dalen de laatste punten nog weer naar zich toe te trekken waardoor ook deze derde set in handen van Dalen kwam (25-22).

Na drie verloren sets, kon Flash ook de laatste set het niet maken. Wat de dames ook probeerden, het lukte ze niet. Een 4-0 nederlaag was het uiteindelijke resultaat. Wil Flash zich zonder kleerscheuren handhaven in de derde divisie, zal het team zich nu wel moeten laten gelden. Met nog 6 wedstrijden te gaan, is er nog van alles mogelijk, maar dan moeten de komende wedstrijden wel in winst uitgedrukt worden. 

Aanstaande zaterdag spelen de dames om 14.30 in Groningen tegen Donitas dames 4.