De hypotheekgroep flash- Emmen 95.

0
93

Na een eerder verlies van flash waren de mannen goed gemotiveerd om te laten zien wie de beste is. Er was dus ook een goed begin,tot in de tweede set was er zelfs een stijgende lijn. Deze sets werden ook gewonnen door flash.

Helaas in de 3e en 4e set ging het niveau steeds verder onderuit. Emmen kwam steeds beter in de wedstrijd. Waar Nieuwleusen normaal scoort zat er dit geval altijd wel een verdediger aan de bal waardoor het lastig werd om te scoren. Deze sets werden ook door Emmen naar zich toe getrokken.

De 5e set was dus nodig om te laten zien wie er beter was. Vol enthousiasme werd er ook weer gespeeld, hierdoor kon flash deze set toch nog naar zich toe trekken. 3-2 winst dus.
“Het was een wedstrijd van zesjes, er was geen duidelijk punt waar het mis ging.” Aldus midden speler Sander van de Wal.