Verlies voor dames Hypotheekgroep Flash Nieuwleusen

0
94

De Hypotheekgroep Flash speelde afgelopen woensdag een bekerwedstrijd tegen Dwingeloo Dames 2.
Deze wedstrijd werd gewonnen met 3-1, en daarmee zijn de dames weer een ronde verder.

Afgelopen zaterdag speelden de dames een uitwedstrijd tegen Donitas dames 4 in Groningen. Er werd stroef begonnen aan de wedstrijd waardoor er al snel gat ontstond die niet meer goed te maken was, 25-15. In de tweede set lukte het ook niet voor de dames om het verschil te maken. De basis werd niet uitgevoerd waardoor het voor Donitas makkelijk scoren was, 25-10. Er moest nu een set gewonnen worden om eventueel nog een vijfde set te kunnen spelen. Er werd positief begonnen aan de set en er werd een kleine voorsprong opgebouwd. Donitas kwam in de loop van de set nog dichtbij maar de set ging naar de Hypotheekgroep Flash, 19-25. In de vierde set ging het lang gelijk op, maar door veel servicefouten en eigen persoonlijke fouten werd de set weggeven met 25-20. Een 3-1 nederlaag voor de dames uit Nieuwleusen. Aanstaande zaterdag speelt de Hypotheekgroep Flash thuis tegen Sudosa-Desto dames 2 om 16.30.