Feyenoord oefent in Nieuwleusen

0
106

NIEUWLEUSEN – Op donderdagavond 12 juli komt veertienvoudig landskampioen Feyenoord naar Nieuwleusen om een oefenwedstrijd te spelen tegen een selectie van topamateurs.

Dit gebeurt op sportpark Hulsterlanden, de thuisbasis van zondag vijfdeklasser USV. Voor de ploeg van Ronald Koeman is het bezoek aan Nieuwleusen een onderdeel van een trainingskamp in Ermelo ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De wedstrijd komt tot stand in samenwerking met FIFA- UEFA wedstrijdmakelaars Jeroen Wotte en Bé van Voorst, waarbij USV zorgt voor de accommodatie en de vrijwilligers. De selectie van topamateurs bestaat uit spelers van regionale hoofdklassers. Trainers Marcel van der Steege (Go Ahead Kampen) en Gerrit Bredewold (Urk) tekenen voor de samenstelling van dit team.