Op de zonnige toer

0
71

Het voorjaar is officieel begonnen en dankzij een heerlijk lentezonnetje krijgt menigeen last van vakantiekriebels. Touroperator Effe Weg doet er alles aan om dat gevoel flink te versterken.

Zo komt Effe Weg niet alleen met een geheel vers aanbod van busvakanties, maar ook met een nieuwe huisstijl. Er is groots uitgepakt, want er rijden inmiddels al 6 touringcars door Nederland, compleet gestoken in de nieuwe stijl.

Een reclame bureau heeft met behulp van ‘high-tech’ printapparatuur de touringcars omgetoverd tot prachtige rijdende vakantiebrochures. Dus u bent gewaarschuwd! Als u voor de verkeerslichten staat te wachten, kan er opeens een zonnig tafereel uit Italië voorbij komen.

Effe Weg gaat nog een stap verder. Met de aanschaf van twee Skoda Fabia’s Greenline wil Effe Weg een steentje bijdragen aan een schoner milieu. Een gemiddeld (fabrieks)verbruik van bijna 1 op 30 zorgt voor heel wat minder schadelijke uitstoot. Deze Skoda’s stralen overigens ook op-en-top vakantie uit, want ook deze zijn geheel in de nieuwe stijl gestoken.

Naast de energiezuinige auto’s gaat Effe Weg nog verder met een andere duurzame toepassing. Op de daken van de bedrijfsgebouwen worden namelijk over een oppervlakte van 600 m² zonnepanelen geplaatst. Zo zorgt de zon niet alleen voor dat fijne vakantiegevoel, maar ook voor de levering van energie. In allerlei opzichten is Effe Weg dus met recht op de zonnige toer!