Al bijna zestig teams doen mee aan de SamenLoop voor Hoop in Ommen

0
74

Het aantal inschrijvingen van het 24 uurs wandelevenement voor de Samenloop voor Hoop op 16 & 17 juni in Ommen overtreft nu al alle verwachtingen.

Met de voorinschrijvingen meegeteld zijn er nu al bijna zestig teams, in totaal dus al meer dan twaalfhonderd lopers. “Ook KWF ziet wat er gebeurt in Ommen en is erg onder de indruk van wat het evenement in het Vechtdal heeft losgemaakt. Het enthousiasme dat leeft is geweldig om mee te maken.” Ook in Nieuwleusen gaat het goed. En wat de teams betreft begint het ook hier goed te lopen.

Voor de teams uit Nieuwleusen die zich inmiddels al hebben aangemeld is er op donderdag 26 april a.s. een team/info avond deze zal plaatsvinden in het Vechtdal College aan de van Reeuwijkstraat 1 te Ommen en begint om 20.00 uur.

Ook de organisatie adviseert teams snel hun deelname zeker te maken door hun inschrijfformulier in te leveren of een mailtje te sturen naar: [email protected]