Balans Fysiotherapie & Fitness steunt de Samenloop voor Hoop!

0
72

Balans Fysiotherapie & Fitness steunt de Samenloop voor Hoop!

De SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durend wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Met dit bijzondere evenement wordt het leven gevierd,
worden (ex)kankerpatienten in het zonnetje gezet en worden overledenen herdacht.

Kaarsenceremonie
Als het donker is dan is het tijd voor de kaarsenceremonie. Een indrukwekkend onderdeel van Samenloop voor Hoop. Het is het moment om stil te staan bij kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en alle mensen die de strijd tegen kanker helaas hebben verloren.

Iedereen kan een Kaars van Hoop opdragen aan iemand die kanker heeft of heeft gehad. Dit kun je doen door op een (papieren) kaarsenzak een persoonlijke boodschap te schrijven voor een dierbare of dierbaren. Deze kaarsen(zakken) worden vervolgens rondom de baan neergezet. Het gedenkmoment vindt plaats als alle kaarsen zijn aangestoken. Voor €5 kunt u een kaarsenzak af halen bij de praktijk van Balans Fysiotherapie & Fitness afhalen, uiteraard komt dit bedrag volledig ten goede van het KWF Kankerbestrijding.

Sponsoractie
Op zaterdagochtend 2 juni organiseert Balans Fysiotherapie & Fitness een sponsoractie ten behoeve van het KWF Kankerbestrijding. Volg een leuke workshop of sportieve activiteit en steun daarmee het goede doel. Iedereen is van harte welkom! Graag tot ziens!

Wanneer: Zaterdag 2 juni
Waar: Balans Fysiotherapie & Fitness – Ruitenborghstraat 28A -7721 BD Dalfsen
Tijd: 9:00-12:00
Wat: Workshop cupcakes decoreren, workshop schilderen, kleur en stijl advies, massages, workshop (zeep)kettingen maken, workshop 3D kaarten maken, fotopuzzeltocht door Dalfsen, Outdoor Workout, pilatesles en yogalessen.
Donatie: v.a. €2.50 – €10.00 per activiteit

Wilt u meer informatie of wilt u zich alvast inschrijven voor een of meerdere activiteiten?
Kom langs of bel 0529 432130.