Jeugdwerk praat over thema vakantieliefde

0
56

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – SMON Welzijn en Landstede Welzijn hebben deze week een informatieweek over vakantieliefden. Het thema luidt: ‘Ik weet niet wat ie precies zei, maar ’t klonk wel lief!’. Deze week slaan de jongerenwerkers van SMON Welzijn en Landstede Welzijn de handen nog sterker in elkaar. “Het is belangrijk dat de jeugd zich bewust wordt van de leuke, maar zeker ook risicovolle situaties, als het gaat om vakantieliefdes.” De jongerenwerkers zullen deze week veel op straat te vinden zijn om informatie te geven.

Ook in de jongerencentra zijn er diverse activiteiten met als thema Vakantie & Liefde. Zo is er een wedstrijd en filmavond in Jongerencentrum Time Out in Nieuwleusen. Ook wordt er op dinsdagmiddag een les aangeboden op het Agnieten College in Nieuwleusen. Alle derde klassers krijgen een les over liefde en relaties. In Hey You in Dalfsen is er een quiz en girls night. Bij Jump Inn in Lemelerveld is vrijdag een kinderdisco.

Meer informatie bij SMON Welzijn via 0529 482121 of [email protected] Voor Dalfsen via [email protected] Contactpersoon voor Lemelerveld is Peter Roelofs via [email protected] of 06-10751094.