10e editie Fordtreffen Ford Freaks Nieuwleusen

0
137

Op 14 en 15 juni 2003 organiseerden de Ford Freaks Nieuwleusen hun eerste internationale Fordtreffen. Met ca 85 bezoekende auto’s was dit direct een groot succes! Inmiddels is dit treffen uitgegroeid tot een waar fenomeen waar meer dan 120 bezoekende auto’s op af komen. Op 8 en 9 juni 2012 vindt de 10e editie van dit internationale Ford treffen alweer plaats, bij café-restaurant de Roustap. Niet alleen komen hier Nederlandse Ford liefhebbers op af, ook komen er elk jaar liefhebbers uit België, Duitsland en ook uit Engeland!

Het hele weekend zal staan in het teken van Ford’s, gezelligheid, barbecue, Ek-voetbal en nog meer gezelligheid. Ook de kinderen worden dit weekend niet vergeten. Voor hen is er o.a. een mooi springkussen geregeld!
Een professionele jury welke bestaat uit bezoekende Ford liefhebbers zal gedurende het weekend bepalen welke Ford de mooiste van het treffen is.

Daarnaast zal op zaterdagavond via groot scherm live de eerste EK-voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal te zien zijn.
De bezoekers zullen tussendoor worden vermaakt met gezellige muziek, verschillende activiteiten en er zullen mooie prijzen te winnen zijn met het Rad van Avontuur.
Kortom er staat een gezellig en Fordrijk weekend voor de deur, welke je als Fordliefhebber en/of liefhebber van gezelligheid niet mag missen!

Tot ziens op 8 en/of 9 juni!
Kijk voor meer informatie op www.fordfreaks.nl