McMotorhead organiseert een Pokerrrun voor KIKA

0
70

McMotorhead organiseert een Pokerrrun en de opbrengsten gaan naar KIKA kinderkankerfonds.

Wat is een pokerrun? Een pokerrun is een motortoerrit waarbij op 5 verschillende plaatsen de motorrijders een speelkaart krijgen. Wie aan het eind van de rit de hoogste pokerkaart heeft, wint een mooie prijs. De opbrengsten worden door MC Motorhead gedoneerd aan het KIKA kinderkankerfonds.

De 5 verschillende plaatsen zijn de clubhuizen van een aantal bekende verenigingen in zuid-drenthe en noord-overijssel. Dit zijn MC Genemuiden, Bikersclub Meppel, Mc de Zweef uit Nieuwleusen, Motorstop Calluna te Ommen, de Roving Spirits uit Slagharen en het organiserende MC Motorhead uit Hoogeveen. Hoe men rijdt en welke startplaats men kiest is aan de motorrijder zelf, zo lang het eindpunt maar MCMotorhead in Hoogeveen is. Alle clubs stellen die dag hun clubgebouw ook open ter bezichtiging en een hapje en drankje is natuurlijk ook mogelijk. Een volledige ronde is ongeveer 130 km. Het startgeld bedraagd 5 euro. Voor iedere motorrijder is er tevens een leuk aandenken aan de 1e Pokerrun.

De bedoeling is te starten om 10 uur. De laatste rijder moet de finish gepasseerd zijn in Hoogeveen voor 17:00 uur. Om 17:30 uur is de prijsuitreiking en tevens zal dan bekend gemaakt worden wat de opbrengsten zijn voor KIKA.

Na de prijsuitreiking kan men genieten bij MC Motorhead van live muziek. Overnachten is ook mogelijk op de camping. De volgende morgen is er een gratis ontbijt.

Zie voor meer informatie de website van McMotorhead of de FaceBook pagina. Of stuur een mail naar [email protected]
Bellen kan ook: 06-55127857/06-15431488