Vrouw en dochters licht gewond bij aanrijding

0
53

Nieuwleusen – Een 39-jarige vrouw uit Nieuwleusen en haar twee dochters (7 en 5 jaar oud) zijn donderdagmiddag 12 juli licht gewond geraakt bij een ongeval op de Burgemeester van Hoevellstraat. De vrouw fietste met haar twee dochters in kinderzitjes in de richting van het Zandspeur. Toen ze een langs de rechterkant geparkeerde bestelbus moest passeren stuurde ze vrij plotseling naar links. Daar reed net een 31-jarige man uit Apeldoorn. Hij kon een aanrijding niet meer voorkomen. De vrouw kwam door de aanrijding met haar fiets te vallen. Zij en haar dochters zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw had alleen enkele pijnlijke plekken. Beide dochters hadden een buil op het hoofd en de oudste dochter bleek een lichte hersenschudding te hebben.