Politie zoekt getuigen van aanrijding tussen fietsers

0
57

Nieuwleusen – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen twee fietsers op zondag 22 juli omstreeks 12:30 uur op de Westerveen. Een 11-jarige jongen reed op zijn racefiets vanuit de Burgemeester Backxlaan toen hij, even voorbij de kruising met de Meidoornstraat, werd ingehaald door een andere fietser. Bij het invoegen sneed de inhalende fietser de 11-jarige jongen af waarbij zijn achterwiel het voorwiel van de jongen raakte. De jongen kwam hierbij ten val en liep daarbij diverse verwondingen aan zijn gezicht en lichaam op waarvoor hij behandeld moest worden bij de huisartsenpost. De andere fietser reed door na de aanrijding. De politie is op zoek naar deze man en/of naar getuigen van de aanrijding. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Dalfsen/Ommen via 0900-8844.