Onderhoud bomen N 377 Hasselt-grens Drenthe

0
108

De provincie Overijssel voert van 29 oktober tot eind december regulier onderhoud uit aan de bomen op de provinciale weg N 377 tussen Hasselt en de grens met Drenthe. De provincie voert de werkzaamheden zoveel mogelijk vanaf de parallelweg uit, zodat het doorgaande verkeer weinig hinder ondervindt. Tijdens de werkzaamheden zijn er wel snelheidsbeperkingen op de hoofdrijbaan en parallelweg en op sommige plaatsen gaat het aantal rijstroken van de hoofdrijbaan tijdelijk terug van twee naar één.

Tussen Hasselt en de grens met Drenthe worden de bomen gesnoeid. Bovendien gaat de provincie de bomenrijen tussen Nieuwleusen en Balkbrug uitdunnen, om en om gaat een boom verdwijnen. De bomen staan nu te dicht op elkaar om uit te groeien tot volwaardige bomen. Voor het dunnen van de bomen is geen vergunning nodig, omdat deze werkzaamheden vallen onder de Boswet. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op de N 377 op www.bereikbaar.overijssel.nl/.