Genomineerd voor starter van 2013

0
95

Marleen Krul van Schoonmaakbedrijf Krul en Bedrijfskleding Krul is genomineerd voor de titel van Starter Van Het Jaar 2013.

Begin dit jaar is Schoonmaakbedrijf Krul verhuist naar een nieuw en groter pand. Ondanks dat zij net een jaar in het voormalige pand zaten, was dit pand te klein geworden en moesten ze verhuizen naar een groter pand. Het bedrijf is gevestigd aan de Grift in Nieuwleusen en timmert hard aan de weg. Zo hebben zij sinds het begin van dit jaar een nieuwe tak opgestart in de verkoop en verhuur van bedrijfskleding, welke ondergebracht is onder de bedrijfsnaam Bedrijfskleding Krul.

U kunt uw stem ook uitbrengen via de website van People’s Business Zwolle. Dit kan op de volgende website:

http://www.peoplesbusinesszwolle.nl/nieuws/83-nominaties-ondernemer-starter-jaar-2013