Oproep: ga stemmen op 15, 16, 17 maart!

0
91

Twee werkgroepen van de Coöperatie Nieuwleusen Synergie, de kringloopwinkel Deuroe Veuroe en de werkgroep Schooltuinen hebben zich aangemeld om in aanmerking te komen voor de Oranje Fonds Kroonappels.

Het Fonds houdt deze speciale actie ter gelegenheid van de inhuldiging van de Prins van Oranje en Prinses Máxima. De Nieuwleusense werkgroepen hebben zich aan gemeld bij de doelgroep ‘buurt’ waarbij het belangrijkste uitgangspunt is dat organisaties iets bijzonders betekenen voor de buurt; een veelheid aan activiteiten hebben, bijzondere mensen verbinden en die al jaren het kloppend hart zijn. Met ‘buurt’ bedoelt het Oranje Fonds dorp of wijk! De activiteiten van de Coöperatie sluiten naadloos aan bij dit uitgangspunt.

“Om voor de hoofdprijs in aanmerking te komen, is het belangrijk dat veel inwoners op ons stemmen”, aldus Daan den Ouden bestuurslid van de Coöperatie en actief bij de werkgroep schooltuinen. Iedereen die ons een warm hart toe draagt moet op de 15, 16 en 17 maart zijn of haar stem op ons uitbrengen. Dat kan op de website www.kroonappels.nl. Belangrijk uitgangspunt van de Nieuwleusense Coöperatie is bovendien dat verdiende gelden weer terug vloeien naar de Nieuwleusense gemeenschap.