Feestelijk Concert

0
106

Op zaterdagavond 27 april om 20.00 uur zal een bijzonder en feestelijk concert plaatsvinden in de Maranathakerk in Nieuwleusen.

Het is de dag dat kroonprins Willem Alexander zijn verjaardag viert, en aan de vooravond van zijn kroning staat. Vandaar dat dit concert een bijzonder ‘oranje’ randje heeft. Het thema is “Orange ’n Blue”, en er worden uiteenlopende werken van klassiek tot populair ten gehore gebracht, dus voor elck wat wils!

Optreden zullen zowel twee koren (het \”Coevorder Mannenkoor\” en \”Vrouwenkoor Quodlibet\” uit Vilsteren, beiden onder leiding van dirigent Wim van Lenthe) alsmede een speciaal uit Portugal overgekomen professioneel saxofoonorkest, \”Vento do Norte\” onder leiding van de beroemde saxofonist Henk van Twillert. Concertpianist Tjako van Schie, woonachtig in Nieuwleusen, zal ook van de partij zijn, en alle 60 (!) muzikanten zullen ook gezamenlijk te horen zijn.

Kaarten a € 10,- voor dit opmerkelijke concert kunnen – als u zeker wilt zijn van een plaats – worden gereserveerd via 06-53681895 of email: [email protected] Ook zijn kaarten te bestellen bij Kantoorboekhandel/Drukkerij Nico de Graaf in Nieuwleusen, of op de avond van het concert aan de zaal verkrijgbaar.

De zaal is open vanaf 19:30, de avond duurt tot circa 22:30, waarna een oranjebittertje zal worden geserveerd tijdens de nazit.