Informatieavonden aanleg glasvezelnetwerk

0
50

Het bestuur van de Coöperatie Nieuwleusen Synergie houdt twee informatieavonden over de aanleg van een glasvezelnetwerk in Nieuwleusen en het buitengebied. De eerste avond is op donderdag 11 april en wordt gehouden in ’t Witte Peerd en de tweede avond is op maandag 15 april in De Deel; beide avonden beginnen om 20.00 uur.

De bezoekers krijgen informatie over de aanleg en de mogelijkheden van een glasvezelnetwerk. Martin Luinstra, voorzitter van de Coöperatie Nieuwleusen Synergie, gaat de bezoekers uitvoerig inlichten wat een vraagbundeling inhoudt. Wat de inwoners kunnen verwachten en wat de mogelijkheden zijn van een glasvezelnetwerk.

Op dit moment is, tijdens de openingstijden van de Kringloopwinkel, aan de Grift nummer 17 een informatiepunt geopend. Een tweede informatiepunt is bij Radio Westerman aan de Burgemeester Backxlaan 35.