Fietser gewond bij aanrijding; automobilist rijdt door

0
48

Rouveen – Een 27-jarige fietser uit Rouveen is in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 april op het Geezenland gewond geraakt nadat hij was aangereden door een auto. De bestuurder van de auto reed na de aanrijding door. De tenaamgestelde van de auto, een 20-jarige man uit Nieuwleusen, is zondagochtend in zijn woning aangehouden.

Omstreeks 02.25 uur fietste de 27-jarige man vanuit de richting Hasselt in de richting van Rouveen. Hij werd door een passerende auto aangereden en kwam ten val. De automobilist reed door. Een aantal personen die achter de fietser reden bekommerden zich over hem en één van hen kon het kenteken van de auto noteren. De fietser liep diverse verwondingen op en werd voor behandeling en onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De eigenaar van de auto werd zondagochtend aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.