Vierdaagseloper direct door het zwembad in

0
53

De stichting Sportief Nieuwleusen en Zwem- en Poloclub Nieuwleusen houden dit jaar voor het eerst een biathlon, bestaande uit de wandelvierdaagse en de zwemvierdaagse.

Wie aan beide evenementen meedoet heeft de biathlon van Nieuwleusen volbracht en krijgt een aandenken uit handen van de burgemeester Noten of wethouder Von Martels.

Aanmelden voor de biathlon is eenvoudig, deelnemers aan de wandelvierdaagse kunnen zich opgeven voor het zwemevenement. Dankzij de financiële steun van Plaatselijk Belang Nieuwleusen zijn er aan de deelname aan de biathlon, en het aandenken, geen kosten verbonden. Wel wordt voor de afzonderlijke evenementent een kleine bijdrage gevraagd. Het wandelgebeuren begint maandag al, de start en finish is iedere avond op sportpark Hulsterlanden. Gekozen kan worden tussen de vijf en tien kilometer, op donderdag is het grote defilé. De zwemvierdaagse wordt gehouden van 18 tot en met 21 juni. Op iedere dag zijn er verschillende activiteiten rond De Meule, aan het eind van de vierdaagse krijgen deelnemers een officiële medaille van de KNZB omgehangen.