Dalfser band Sloe Gin live in het radioprogramma musicToco van RTVZOO

0
188

De band Sloe Gin staat dinsdag 4 juni in het radioprogramma MusicToco van RTVZOO in Zwolle! Een 2 uur durende muziekspecial met in het eerste uur interviews met de band en muziek waar wij onze inspiratie uit halen, en in het tweede uur een live optreden..

Over Sloe Gin:

“Neem een steady bassist en een strakke drummer, twee super subtiele gitaristen en een zangeres met een geweldige en warme stem. Vermeng dit met een snufje blues en een dosis rock, voeg het geheime ingrediënt toe en je hebt Sloe Gin! Een energieke blues-rockcoverband die je gewoon gezien MOET hebben!”

Op 11 februari 2012 verzorgden ze hun eerste optreden in het Nieuwleusener café de Brouwerij.

Sindsdien is het hard gegaan met de band Sloe Gin: een finaleplaats in de bandcompetitie De Wraak van Vechtdal en als voorlopig hoogtepunt een optreden in het voorprogramma van Normaal, op 7 juni 2012 in Dalfsen. De leden van Sloe Gin, afkomstig uit Dalfsen, Nieuwleusen en directe omgeving zijn dan ook geen beginners. Ze hebben allemaal een behoorlijke muzikale bagage opgebouwd als lid van regionale bands. Sloe Gin speelt vette bluesrock met hardrock-, maar ook funkrock-invloeden. De groep heeft een setlijst met een repertoire van onder andere Led Zeppelin, ZZ Top, Deep Purple, Beth Hart, Mother’s Finest, Gary Moore en Joe Bonamassa. Nummers die veel mensen wellicht kennen, maar op zijn best lang niet meer gehoord hebben.

Sloe Gin is: Jantiene Bredewold – Zang , Wilco Lindeboom – Gitaar, Arnold Evertsen – Gitaar, Emiel Koopman – Bass, Gerco Klinge – Drums

Het programma is live te beluisteren via de stream van RTVZOO maar je kunt er ook live bij zijn!! Er zijn echter wel beperkte plaatsen dus wees er snel bij!!

 

www.sloe-gin.nl

www.facebook.com/sloeginmusic