Getuigen woninginbraken gezocht

0
51

Nieuwleusen – Zondag 27 oktober hebben drie woninginbraken plaatsgevonden in Nieuwleusen. De politie is op zoek naar getuigen.

Eén poging, twee daadwerkelijke inbraken

De bewoners van twee woningen aan de Bolserslag en een woning aan de Dommelerdijk ontdekten dat bij hen was ingebroken en meldden dit bij de politie. De inbraken hebben plaatsgevonden tussen 15.00 en 20.30 uur. Bij één woing aan de Bolsterslag bleef het bij een poging, op de andere twee adressen werd daadwerkelijk ingebroken.

Iets gezien?

De politie verzoekt getuigen zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien omstreeks de genoemde tijdstippen of hebt u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Wat kunt u zelf doen?

U kunt zelf ook veel doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een inbraak. Op politie.nl vindt u tips. Bent u toch slachtoffer geworden? Doe altijd aangifte!

U kent uw buurt het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig en neem geen risico’s.