Uitvoering Oese Volluk 21-02-2014

0
73

Vrijdag 21 februari speelde Toneelvereniging “Oese Volluk” de klucht “Commissaris Manus vertelt”.
Ook dit jaar zijn er weer van allerlei problemen, wat zorgde voor vele komische momenten! 

“Agent” Manus is afgereisd naar Amsterdam om bij de politie te gaan werken. Zijn ouders uit de Den Hulst zijn hier alles behalve blij mee en besluiten Manus te bezoeken in de grote stad. Manus is hier niet heel blij mee. Een ontsnapte boef zorgt voor nog meer problemen, als ook hij opduikt in het pension waar Manus verblijft.

Er werd veel gelachen. Het publiek was enthousiast en kijkt terug op een komische avond vol avontuur. Bij de verloting zijn meerdere mooie prijzen gewonnen en onder het genot van een hapje en een drankje werd er na de voorstel druk na gesproken over het toneelspel.

Wilt u de voorstelling bekijken? Aankomende woensdag 26 februari speelt “Oese Volluk” het toneelstuk nogmaals.
Voor kaarten en kunt u contact op nemen met mw. I Telman tel: 06-33313355

“Oese Volluk” speelt in de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen en u heeft een kaartje voor €6,-.