Effeweg.nl wint maar liefst 2 ZOOVER Awards!

0
103

Touroperator Effeweg.nl is in de prijzen gevallen, zij hebben een Zoover Award gewonnen in zowel de rubriek Busvakanties als de rubriek Stedentrips! Afgelopen donderdag mocht Arne van de Hoek, marketing manager van Effeweg.nl, hiervoor de prestigieuze Zoover Awards in ontvangst nemen van Stephan Bosman, algemeen directeur van Zoover.

Van de Hoek is erg blij met de onderscheidingen, “Wij zijn enorm blij, een award winnen is lastig, maar om ze te blijven winnen is nog lastiger. Effeweg.nl valt nu voor het 4e jaar op rij in de prijzen. Het is een echte publiekprijs, omdat de consument bepaalt wie de Zoover Award krijgt. Het is dan ook een prachtige erkenning om door de klant als winnaar te worden uitgeroepen”.

Zoover is hét toonaangevende online platform voor vakantiebeoordelingen. Ieder jaar worden de Zoover Awards uitgereikt in verschillende categorieën, door de jaren heen zijn deze awards uitgegroeid tot één van de belangrijkste onderscheidingen binnen de toeristische branche.

Stedentrips per bus en busvakanties in het algemeen zitten in de lift, uit cijfers blijkt dat er steeds meer mensen de auto of het vliegtuig laten voor wat het is en kiezen voor een verzorgde busvakantie. Bij Effeweg.nl weten ze wel hoe dat komt: “Wij merken dat hier verschillende beweegredenen voor zijn,  één daarvan is de prijs. Een busvakantie of stedentrip per bus is vaak vele malen voordeliger dan een reis met eigen auto of het vliegtuig. Daarnaast zien wij dat mensen ook kiezen voor het gemak en de gezelligheid. Reizigers kunnen dichtbij huis opstappen in een comfortabele touringcar en onder de Eiffeltoren uitstappen”, aldus Van de Hoek.