Nieuw Muziekevenement: Mid Feest Nieuwleusen

0
75

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 mei 2014 organiseert Vechtdal Evenementen het “Mid Feest Nieuwleusen” met het Holland Festijn op vrijdag en het Rock Fest op zaterdag . Dit evenement wordt gehouden in een feesttent voor 750 personen op het Evenemententerrein aan de Bosmansweg in Nieuwleusen. In de voorverkoop kosten de kaarten slechts € 10, — per avond. Aan de kassa ben je 50% duurder uit en betaal je € 15, –.
Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij: The Read Shop in Nieuwleusen, Café Het Oude Station in Dalfsen, Lunchroom SMAAK en Café Calluna in Ommen, Multi Media Shop in Dedemsvaart, Café Spoorzicht in Staphorst, Café De Falieberg in Zuidwolde en Eetcafé De Compagnie in Hasselt.

Tijdens het Holland Festijn op vrijdag 23 mei treden de drie mannen van Ancora Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams, het regionale duo Harten 10, zangeres Sieneke en de vertolker van truckersongs, Henk Wijngaard op.
Op het podium van het Rock Fest op zaterdag 24 staan de regionale hardockfossielen Jurassic Park, Thin Lizzy tibute, Parris en Iron Maiden tribute,Harris.
Voor alle kinderen van de basisscholen in Nieuwleusen geeft goochelaar Magic John 2 optredens. ’s Morgens voor de onderbouw en ’s middags voor de bovenbouw. De entree is gratis.