RTL 4 is een nieuw reisprogramma rijker sinds 1 maart jl

0
100

RTL 4 is een nieuw reisprogramma rijker sinds 1 maart jl. : RTL 4 Trips & Travel. 

Trips & Travel is het  reis programma van RTL4. In diverse afleveringen doen we alle provincies aan die Nederland rijk is. Vaste onderdelen in het programma zijn overnachten, culinair genieten, recreëren, lifestyle, shoppen, ontspanning, sporten en veel meer. En het leuke is; waar je normaal linksaf zou gaan, gaan wij rechtsaf en gaan we op zoek naar de leukste (soms onontdekte) plekjes.

De presentatie van dit programma is in handen van Kevin Brouwer die de afgelopen jaren al vaker te zien was op de zenders van RTL.

{loadmoduleid 143}

Er zijn tal van mogelijkheden voor u als ondernemer om deel te nemen aan dit programma. Stay in Touch Media denkt graag met u mee hoe televisie toegepast kan worden binnen uw marketing mix, wij bieden een pakket wat geheel van deze tijd is en meer is dan ‘Even op televisie’. Voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw onderneming of kent u een ondernemer voor wie dit het ideale pakket is, neem dan contact op met Programma Manager Christiaan Sharobim via 06-21987158 of per e-mail [email protected]

 

Elke zaterdag om 16.30 uur op RTL4 !

Christiaan Sharobim
Programma Manager RTL Trips & Travel

06-21987158
[email protected]