NIEUWLEUSEN WEATHER

    De Oranjevereniging Nieuwleusen maakt dit jaar voor het eerst gebruik van online voorverkoop van kaarten voor de Oranjefeesten die in de eerste week van september worden gehouden op het evenemententerrein.

    (Advertentie)
    Oranjevereniging Nieuwleusen vernieuwt met online voorverkoop van kaarten

    Met dit nieuwe systeem is een oplossing gevonden voor de lange wachtrijen bij de kassa de afgelopen jaren. De verkoop is al gestart, via www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl kan gemakkelijk besteld worden, de betaling gaat via iDeal.  

    Kopen in de voorverkoop heeft niet alleen als voordeel dat men niet meer in de rij voor de kassa op het terrein hoeft te staan, maar ook dat men bespaart op de kosten per kaart. Hieronder een overzicht van de prijzen voor 2014:

    Dag

    Voorverkoop

    Aan de kassa op het terrein

    Woensdagavond

    € 5,00

    € 5,00

    Donderdagavond t/m 17 jaar

    gratis

    gratis

    Donderdagavond vanaf 18 jaar

    € 2,50

    € 3,50

    Vrijdagavond

    € 8,00

    € 12,00

    Zaterdag overdag t/m 12 jaar

    € 2,50

    € 3,00

    Zaterdag overdag vanaf 13 jaar

    € 5,00

    € 6,00

    Zaterdagavond

    € 8,00

    € 12,00

     

    Ledenvoordeel 2014
    De ledenstroken waarmee leden van de Oranjevereniging de afgelopen jaren korting op de entree kregen aan de kassa, kunnen niet in het online systeem worden gebruikt. Daarom krijgen leden van de Oranjevereniging dit jaar, tegen inleveren van hun ledenkaart in de feesttent, gratis 5 consumptiemunten t.w.v. € 10,00. De waarde van het voordeel blijft dus gelijk, alleen de manier waarop men voordeel ontvangt is vernieuwd.

    Share.