Bos Bedden verlengt sponsorcontract voor de derde keer

0
56

Afgelopen zaterdag heeft Lubertus Talen, eigenaar van Bos Bedden te Nieuwleusen, zijn handtekening gezet onder het sponsorcontract met Loopgroep AG’85 uit Staphorst/Nieuwleusen en omstreken. Het bijzondere is dat dit al de derde verlenging van het contract is tussen de loopgroep en Bos Bedden. Beide partijen zijn zeer te spreken over de samenwerking en hebben het volste vertouwen in elkaar voor een volgende periode van vier jaar.

 

Bos Bedden is sinds 12 jaar sponsor van Loopgroep AG’85. In een regionaal blad heeft Lubertus Talen eens gezegd dat hij Loopgroep AG’85 een mooie club vindt om te sponsoren. Naast het feit dat de naam van de sponsor op de wedstrijdkleding prijkt, zijn de leden regelmatig creatief om de naam van de sponsor in de krant te krijgen. Vlak na de opening van de winkel na de laatste verbouwing, hebben tientallen leden van de club in de winkel de nacht doorgebracht. Dit bracht niet alleen de naam van Bos Bedden in de krant, maar ook de plaatselijke politie kwam een kijkje nemen omdat men het niet vertrouwde. Gelukkig sliep Lubertus tussen de hardlopers en kon hij de politie geruststellen en zeggen dat het om ‘goed volk’ ging.

 

Sinds 2 jaar heeft Bos Bedden een nieuw logo en een vernieuwde showroom. Het nieuwe logo zal nu ook op de clubkleding worden afgedrukt. In de vernieuwde showroom kun u terecht voor een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsbedden en toebehoren. Naast slaapkamers worden ook accessoires van Riverdale verkocht.

 

De leden van Loopgroep AG’85 zijn liefhebbers van de loopsport. Een flink aantal loopt mee voor de prijzen bij regionale wedstrijden. Veel leden lopen voor het neerzetten van een mooie prestatie. Anderen zijn lid om samen te kunnen genieten van een duurloop of van een groepstraining. Plezier en saamhorigheid staan bij de leden voorop. Meestal volgen de prestaties dan vanzelf. Loopgroep AG’85 is de afgelopen 5 jaar flink gegroeid. Het ledenaantal is bijna verdubbeld tot ongeveer 150 leden. De leden komen uit Nieuwleusen, Staphorst en Rouveen, maar ook uit de wijde regio, van Genemuiden tot Balkbrug en van Meppel tot Zwolle.

 

Volgend jaar bestaat Bos Bedden Loopgroep AG’85 dertig jaar. Traditioneel zullen de leden, zoals bij elk lustrum tot nu toe, door middel van een bijzonder hardloopevenement geld inzamelen voor regionale goede doelen.

 

 

Op de foto ondertekenen Lubertus Talen van Bos Bedden en Theo van der Horn van Loopgroep AG’85 het nieuwe sponsorcontract.