Open dag SV Nieuwleusen

0
117

Zaterdag 23 augustus houdt voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen haar jaarlijkse Open Dag, of je nu wel of geen lid bent: iedereen is welkom!  Dus kom naar de Open Dag en neem familie, buren, vrienden en vriendinnen mee! Kijk voor het volledige programma op www.svnieuwleusen.nl

Om 11:00 uur staat er een “training” van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De “trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11:00 tot 12:00 uur en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wilt u meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl

Van 13:00 uur tot 14:00 uur staat er een spectaculaire roofvogelshow op het programma. Valkerij Sanders komt met ongeveer 14 vogels o.a. buizerds, valken, uilen en arenden.

Om 14:30 uur speelt het 1e elftal een oefenwedstrijd tegen Berkum 2

Wilt u meer weten over S.V. Nieuwleusen. Bij de stand van S. V. Nieuwleusen en de supportersvereniging krijgt u alle informatie.

 

De Open Dag wordt afgesloten met een barbecue en gezellige muziek van de populaire D.J.’s Paul en Erik.