Jetzt geht’s los! Oktoberfest Nieuwleusen!

0
66

Op zaterdag 27 september zal in het Nieuwleusen een groots Oktoberfest plaatsvinden. Op het evenemententerrein van Nieuwleusen (bij de ingang parkeerplaats USV) zal  een grote feesttent geplaatst worden compleet ingericht in ‘Oktoberfest stijl’.  

De avond zal vol staan van Duitse Schlagers, Bier Mädchen in Dirndl pakjes, jongens in Lederhosen, braadworsten en natuurlijk pullen gevuld met bier. Live muziek hoort bij een Oktoberfest en daarom zullen diverse artiesten hun opwachting maken.  

Bekende artiesten zoals de Limburgse Claudia Ansel zal optreden  met nummers als ‘Hey was geht ab’ en ‘Ich will mit dir Fliegen‘.  Ook Gerard Fuchs,  oftewel André Rieu op trompet, zal zijn opwachting maken. U waant zich in de Oostenrijkse Alpen wanneer  Tirol Sound op de bühne verschijnt, dit trio zorgt gegarandeerd een Tirools feest met  typische ‘Volksmusik’ . DJ Alfons der Almdudler zal u voorzien van talloze  Duitse Schlagers en typische ‘Oktoberfest’ muziek. Kortom een oergezellige avond!

Het Oktoberfest Nieuwleusen wordt georganiseerd door de stichting Vechtdalevenementen. U kunt vooraf kaarten bestellen bij Gebo Tours in Nieuwleusen, IJsselzicht in Wilsum en The Read Shop Jaap Hilbrink, ook in Nieuwleusen. Om het nog gezelliger te maken, kunt u bij Gebo Tours  een speciale tafel  (8 zitplaatsen)  reserveren. U heeft dan de gehele avond een eigen zitplaats en tijdens de muziekavond worden er aan de tafel koude hapjes geserveerd. De tent is geopend vanaf 19:00 uur en de avond begint om 20:30 uur. Er zal een bus rijden vanaf Wilsum naar Nieuwleusen.

 

Meer informatie? Kijk op www.gebotours.nl of bel 0529-481234