Aanvang seizoen Out of the Blue

0
71

Donderdag 28 augustus begint Zanggroep “Out of the Blue” met het nieuwe seizoen. In oktober 2015 bestaat het koor 25 jaar en heeft grootse plannen voor het komende jubileumjaar.

Het eerstkomende optreden zal op 10 december zijn in de Gereformeerd vrijgemaakte kerk  “De Voorhof”  samen met het beroemde Russische Don Kosaken Chor van Wanja Hlibka. Out of the Blue heeft in het verleden al verscheidene malen met dit koor opgetreden en dit leverde een uitverkocht huis op. 

Voor meer activiteiten van het koor met betrekking tot het jubileumjaar verwijzen wij u naar onze website, Facebook pagina en de schrijvende pers.

Zanggroep “Out of the Blue” bestaat uit 35 leden van alle leeftijden uit de regio en repeteert wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in De Bombardon aan de Burgemeester Backxlaan 181 in Nieuwleusen. Belangstellenden, met name mannen, worden uitgenodigd eens een repetitie bij te wonen.

www.blueonline.nl