Twee mannen aangehouden voor brandstofdiefstal

0
57

De politie heeft dinsdagavond twee mannen van 23 en 32 jaar uit Zwolle aangehouden voor de diefstal van ongeveer 200 liter brandstof. Daarvoor maakten ze gebruik van een gestolen tankpas.

Vermoedelijk hebben de verdachten de tankpas weg genomen uit een vrachtwagen die geparkeerd stond aan de Meeleweg. De twee verdachten en een nog onbekende man hebben met die tankpas getankt bij een tankstation aan de Meelsloot. Een getuige zag één van de verdachten toen de tankpas terug werd gelegd in de vrachtwagen en belde de politie. Agenten hielden de twee verdachten staande op de Jagtlusterallee en troffen in de auto meerdere jerrycans met diesel aan.

Getuigen

De politie is nog op zoek naar de derde verdachte. De man is weggereden in een gele Seat Leon. Eventuele getuigen worden verzocht informatie over de auto en de bestuurder door te geven via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.