Palthepop 2014 met Dio en Pearl Jam

0
418

Vechtdal Evenementen organiseert op zaterdag 25 oktober om 20:30 uur Palthepop in Cafe ’t Witte Peerd in Nieuwleusen met DIO (performed by DEO) en PEARL JAM (performed by Pearl Jamming). Kaarten zijn voor       € 7,50 verkrijgbaar in de voorverkoop bij Café Het Witte Peerd. Aan de kassa betaal je € 10,00

DEO is de ultieme tribute aan de beste rock/metal zanger, entertainer, muzikant van de rock/metal beweging ooit: RONNIE JAMES DIO. 

Geschokt door het overlijden van Ronnie James Dio in 2010 ontstond bij een aantal geroutineerde muzikanten het besef dat het rijke oeuvre aan klassiekers nooit meer door de meester zelf live zou worden vertolkt.

De mannen van DEO hebben het als hun ultieme taak opgevat het gevoel van (Long Live) Rock ’n Roll te blijven vasthouden. Je zult op de setlist van DEO alle belangrijke klassiekers tegenkomen. Van “We Rock” naar “Heaven and Hell” tot aan “Man on the Silver Mountain” en weer terug.

Kortom een live show van DEO beleven is een absolute must voor elke DIO, Rainbow, Black Sabbath en muziekfan.

 

Pearl Jamming is een bevlogen Rockformatie die een ode brengt aan Pearl Jam.

De ervaren muzikanten brengen een energieke live show zoals we die ook gewend zijn van Eddie Vedder en zijn mannen. Niet voor niets stond deze opvallende tributeband in mei 2014 in de finale van de “The Clash of the Covers” in De Melkweg in Amsterdam. Zie hieronder de recensie van De Melkweg.

“Pearl Jamming mag zich inmiddels de No. 1 Pearl Jam tribute van Nederland noemen. De vijf rockers uit Wevershoof wisten een beleving neer te zetten die het origineel ongelooflijk dicht weet te benaderen. Ik heb een hoop Pearl Jam tribute bands de revue zien passeren, maar zij zijn de beste.” (vakjury The Clash of the Coverbands).

Pearl Jamming speelt niet alleen de krakers van de jaren ’90, maar er is ook ruimte voor nummers van de laatste cd’s. Met Pearl Jamming heeft Palthepop kwaliteit in huis gehaald die het beste geeft wat Pearl Jam te bieden heeft.