Effeweg.nl wint Reisgraag Award

0
53

Effeweg.nl heeft de Reisgraag Award ontvangen. De organisatie uit Nieuwleusen ontving deze publieksprijs tijdens een feestelijke uitreiking op de Vakdag van de Vakantiebeurs. De reisorganisatie won deze prijs omdat zij de meest populaire reisorganisatie was in 2014.

 

Effeweg.nl

Effeweg.nl is een organisatie waarover de afgelopen jaren al meer dan 600 ervaringen geschreven zijn. Afgelopen jaar was het gemiddelde cijfer een 8, net niet genoeg om te winnen in de categorie excursiereizen, maar het is wel veruit de meest populaire reisorganisatie. Arne van de Hoek, marketing manager van Effeweg.nl, zei het volgende over het winnen van de award: “Het is geweldig om als Effeweg.nl zijnde deze Reisgraag Award te winnen! Aangezien het een publieksprijs is telt deze award ook ècht mee, de klanten hebben op ons gestemd en uiteindelijk zijn zij het waarvoor wij het doen. Deze award is een kroon op ons werk en uiteraard motiveert dit enorm om ons merk Effeweg.nl nog meer onder de aandacht te brengen bij de mensen. Dit nieuwe jaar zijn wij weer hard van start gegaan met weer een dikkere jaarbrochure en een losse fiets- en wandelreis brochure!”

 

Publieksprijs

De publieksprijzen zijn toegekend op basis van meer dan 5.000 reviews die het afgelopen jaar geschreven werden door klanten van reisorganisaties en bezoekers van de bestemmingen. Deze ervaringen werden geschreven op Reisgraag.nl en werden handmatig gekeurd door de redactie. De feestelijke uitreiking op de Vakdag van de Vakantiebeurs was de 4e editie van de Reisgraag Awards.

 

http://www.reisgraag.nl/reisorganisaties/effeweg-nl/nieuws/effeweg-nl-is-de-meest-populaire-reisorganisatie/