Vier aanhoudingen op verdenking van een bedrijfsinbraak

0
63

Oplettendheid van een burger draagt bij aan de aanhouding van 4 mannen, die worden verdacht van een bedrijfsinbraak.

Op zondag 16 augustus uur, omstreeks 02.30 uur, kwam er een melding binnen bij de politie van een burger over het feit dat hij meerdere personen met tassen in de handen had zien lopen in de richting van een voertuig dat half in een weiland geparkeerd stond in de omgeving van de Petersweg/Meeleweg in Nieuwleusen. De melder vond dit verdacht en belde daarom de politie. Dit was een juiste inschatting en handeling van deze melder, want deze melding leidde tot de aanhouding van 4 mannen, die verdacht worden van een bedrijfsinbraak, die gepleegd is in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 augustus in een pand aan de Grift in Nieuwleusen. De vier mannen van Poolse afkomst zijn overgebracht naar een arrestantencentrum in Zwolle, waar ze zijn ingesloten.