Out of the Blue werkt aan slot Jubileumjaar.

0
77

Dirigent, zangers en zangeressen van Zanggroep “Out of the Blue” starten op 20 augustus weer met de repetitieavonden. 

De komende weken zal de zanggroep extra repeteren  om de puntjes op de i te zetten en het jubileumjaar  eind oktober  feestelijk af te sluiten.

Het afgelopen jaar heeft het koor  verschillende op zang/koor gerichte activiteiten georganiseerd. Om hun jubileumjaar  te vieren. Zo was er een concert met het Don Kosaken Chor  Serge Jaroff. Een werkweekend op Terschelling met een optreden in de Westerkerk aldaar. En op 20 juni jl. heeft het koor  het Midzomer Koren Festival georganiseerd. Vele koren uit de omgeving hebben hier hun zangkunsten laten horen.

Op zaterdag 31 oktober  wordt het jubileumjaar afgesloten met “Hét Droomconcert” van Out of the Blue. Samen met de Big Band Coevorden wordt het een spetterend  optreden. Met veel bekende songs,  een feest van herkenning! 

De voorstelling “Hét Droomconcert”  vindt plaats op 31 oktober  in De Trefkoele te Dalfsen. Aanvang 20.00 uur.

Houd www.blueonline.nl en onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.