Zaterdag 29 augustus open dag bij S.V.Nieuwleusen

0
209

Zaterdag 29 augustus a.s. houdt S.V. Nieuwleusen haar jaarlijkse Open Dag. De hele dag worden er volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud, en of je nu wel of geen lid bent: iedereen is welkom!  Dus kom naar de Open Dag en neem familie, buren, vrienden en vriendinnen mee.

Om 11:00 uur staat er een “training” van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voo Jong Oranje krijgen ze gratis een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. 

Daarnaast krijgen de kinderen een trainingspak in bruikleen. De “trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11:00 tot 12: 00 uur en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wilt u meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl

Om 14:15 en 15:15 treden de cheerleaders van Ultimate Stunt Cheersquard op die een spectaculair optreden verzorgen op het hoofdveld. Het team is al tweevoudig Nederlands Kampioen, Europees Kampioen en deelnemer aan het Wereld Kampioenschap! 

Het eerste elftal speelt om 14:30 van S.V. Nieuwleusen een bekerwedstrijd tegen EDON 1.

 

De Open Dag wordt afgesloten met een barbecue en gezellige muziek van de populaire D.J.’s Erik Uitslag en Paul Brinkman.