Gezellige Herfstparty en groots Oktoberfest op 25 en 26 september in Nieuwleusen

0
74

Nieuwleusen maakt zich weer op voor een gezellig feestweekend. In het weekend van vrijdag 25 en zaterdag 26 september verreist er op het Evenemententerrein dezelfde feesttent als met het Mid Feest in Mei. Op vrijdagavond wordt er een gezellige Herfstparty georganiseerd en op zaterdagavond een groots Oktoberfest. 

Een feest DJ Crew zorgt op de Herfstparty voor een onvergetelijke avond. Nederlandstalig, House, Top 40,dit alles in een verrassende mix. De Rooie Rinus DJ Crew maakt er één groot feest van. De Herfstparty is een feest voor een jong en oud en er is vergunning afgegeven tot 01:00 uur. Er is een Happy Hour van 21:00 uur tot 22:00 uur. Dit betekent:2 pilsjes halen = 1 betalen.

Op zaterdagavond is de tent compleet ingericht in Oktoberfeststijl. Lange tafels, Bier mädchen in Dirndl pakjes, lederhosen, Duitse topartiesten, volop meezingers, braadworsten en natuurlijk pullen gevuld met liters bier. De ideale combinatie voor geweldig avond. Vorig jaar een volle tent en ook dit jaar gaat de kaartverkoop weer hard. De Claudia Ansel Schneemann Show verzorgt een avondvullende programma waarbij Claudia geassisteerd wordt door diverse artiesten van formaat. Dit zijn o.a. de 3 koppige formatie Tiroler Sound die op dit moment Nederland verovert als het om Bier- en Oktoberfesten gaat. Deze rasmuzikanten onderscheiden zich vanwege hun uitstekende zang en muzikale kwaliteiten. DJ Alfons der Almdudler draait talloze Duitse Schlagers en “Oktoberfest” muziek.

Kaarten voor het Oktoberfest kosten in de voorverkoop € 10,00. Aan de kassa betaal je € 15,00. Voorverkoopadressen: Café Het Witte Peerd, The Read Shop Jaap Hilbrink en Klinge Tweewielers. De kaarten zijn ook telefonisch te reserveren bij Gebo Tours. Het telefoonnummer is 0529-481234.