Oud IJzer Actie Het Kompas

0
76

De bezem kan weer over het erf en/of door de schuur.

Zaterdag 26 september a.s. wordt door Basisschool Het Kompas te Nieuwleusen de jaarlijkse oud ijzer- en elektrische apparatenactie gehouden. U kunt tussen 9.00 uur en 12.00 uur het ijzer en elektrische apparaten brengen naar de Petersweg nr. 2 (Neem Westeinde richting Zwolle, vervolgens eerste weg rechts direct na rotonde Dedemsweg/Jachtlusterallee/Westeinde). Ook kunt u het laten afhalen. Dat verzorgen we met alle plezier. Wilt u dan contact opnemen ons via telefoonnummer 0529 – 427631 of e-mailadres [email protected]

Voor meer inlichtingen kunt u ons eveneens benaderen via bovenstaande mogelijkheden.

Aandachtspunt er worden géén koelkasten, diepvriezers, autobanden, lege gas/brandstoftanks of batterijen ingenomen. Daarom wordt er gecontroleerd bij de container. De opbrengst besteden we aan renovatie van het grote speeltoestel bij de onderbouw( het schip) op het schoolplein. Hartelijk bedankt alvast voor uw bijdrage, zodat wij dit kunnen realiseren en de kinderen weer naar hartenlust kunnen spelen op een vernieuwd speeltoestel.