Lichamelijke klachten? Doe de gratis houdingscheck!

0
63

Van 12 t/m 19 oktober 2015 is er weer de jaarlijkse ‘Week van de Oefentherapie’. 

Ook de praktijk voor oefentherapie Cesar Nieuwleusen doet hier aan mee en bied u een gratis houdings- en bewegingscheck aan. Als u van deze actie gebruik wilt maken kunt u voor deze week telefonisch of per mail een afspraak maken. 

 

Lopen, gaan zitten, bukken, tillen. We bewegen de hele dag en meestal onbewust. Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam waardoor klachten kunnen ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. Ook door bepaalde afwijkingen of ziekten, denk aan reuma of astma, kunnen mensen problemen krijgen met hun bewegingsapparaat. De oefentherapeut maakt u bewust van uw eigen fysieke mogelijkheden en helpt u bij het aanleren van gezond beweeggedrag. Het doel van oefentherapie is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van uw eigen bewegingsmogelijkheden. Ook wordt rekening gehouden met de situatie waarin u zich bevindt en met uw dagelijkse activiteiten.  Ervaar zelf wat oefentherapie voor u kan betekenen en maak in de week van 12 t/m 19 oktober een gratis en vrijblijvende afspraak om uw klacht of vraag voor te leggen en uw houding of beweging te laten checken. Oefentherapie Nieuwleusen is te bereiken via telefoon op 06-12549894 of via mail [email protected]

Meer informatie vind u op www.oefentherapienieuwleusen.nl .