Red Hot Chili Peppers en Tricklebolt op 17 Oktober op Palthepop

0
57

Vechtdal Evenementen organiseert op zaterdag 17 oktober om 21:00 uur Palthepop in de grote zaal van Café ’t Witte Peerd in Nieuwleusen met de Red Hot Chili Peppers(performed by Red Hot Chili Neppers) en Tricklebolt. Dit jaar is er geen voorverkoop. Tot 21:30 uur betaal je € 5,– en vanaf 21:30 uur € 10,– entree.

De Neppers uit Noord-Holland brengen een ode aan hun helden van de Red Hot Chili Peppers. Wat begonnen is als een geintje is inmiddels uitgegroeid tot een knallende podiumact. Het jury commentaar bij de Clash of the Coverbands loog er niet om, dit resulteerde in een eerste plaats bij de vakjury:

“Muzikaal op absoluut topniveau en met een zeer dynamische en boeiende podiumperformance. Vanaf de eerste akkoorden wisten de 4 podiumbeesten het publiek in te pakken. Nummers als o.a Suck my Kiss, Give it Away en Dani California zorgen voor een waar feest op het podium.” 

Tricklebolt maakt Engelstalige Rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Led zeppelin, Deep Purple en Black Sabbath. De heren lijken in het verkeerde tijdperk geboren, want gemiddeld zijn ze nog maar 18 lentes jong!

Sinds de oprichting in 2014 heeft de band veel optredens gedaan in onder meer De Melkweg Amsterdam, op Stone Rock en op het bevrijdingsfestival Overijssel. In 2014 wonnen ze de bandcompetitie de Wraak van Salland. 

De band gaat hard, onlangs zijn ze de studio ingedoken, de eerste EP met eigen werk is eind september uitgekomen. Kom deze jonge helden live aanschouwen, een echte aanrader!