Oranjevereniging en Effeweg.nl trappen het jaar af met Valentijnsactie

0
197

Steeds vaker hoort de Oranjevereniging Nieuwleusen tijdens de Oranjefeesten verhalen over relaties die zijn ontstaan tijdens de feesten. Het organiseren van de feesten wordt nog leuker met deze informatie in het achterhoofd en we hebben besloten om het hier niet bij te laten. We beginnen het jaar van de 80e Oranjefeesten daarom met een mooie actie!

We zijn benieuwd naar mooie verhalen over relaties die zijn ontstaan tijdens de Oranjefeesten en organiseren daarom een prijsvraag:

Is jouw relatie ontstaan tijdens de Oranjefeesten in Nieuwleusen? Deel dan met ons in maximaal 10 zinnen jouw romantische Oranjefeest-ervaring en maak kans op een romantische stedentrip voor 2 personen! Deze prachtige prijs wordt aangeboden door Effeweg.nl. 

Insturen kan tot 13 februari 2016 via [email protected] of plaats een bericht op onze facebook pagina. Uit alle inzendingen wordt 1 winnaar geloot. Hij of zij wint een volledig verzorgde stedentrip voor 2 personen naar Parijs, Londen of Praag.