Toneelgroep Oese Volluk speelt het blijspel Ik ben weg! voor- en met Taveno

0
105

Nieuwleusen: Vrijdagavond was de zaal van de Ontmoetingskerk tot de laatste stoel bezet. Alle bezoekers genoten van de belevenissen van de familie Bosmans en hun gasten in de Oostenrijkse Bike, Bed & Breakfast der Goldene Auspuff.

Het begon direct al met de komst van Winston Gerschtanowitz, die gewapend met zijn gouden koffer de cheque van €460.000,- uitschreef. Daarna volgenden nog vele hilarische momenten in het mooie Oostenrijk die de zaal liet bulderen van het lachen.

Zo lagen de motorrijders en de fietsers, die in de BB&B te gast waren, met elkaar over hoop, en was de veel te optimistische gastheer Harry vaak de oorzaak van menig bedrijfsongeval.

Een aantal leden van Taveno maakten hun toneel debuut in de zaal van de Ontmoetingskerk. Ze vertolkten als gastspeler de rol van TV-ploeg, motorrijders en niemand minder dan Helmut. Een onverschrokken boer die boven op de Maria Alm woont.

Volgens voorzitter Roelof Ekkelenkamp is Oese Volluk er weer in geslaagd om fantastisch stuk op de planken te brengen met veel spectaculaire momenten. De toneelgroep is al weer gevraagd om de toneelavond voor 2017 te verzorgen.

Vanavond, zaterdag 27 februari, speelt Oese Volluk in theater de Carrousel in Ommen waar het publiek wederom meegenomen wordt naar het schilderachtige Neu Geschwindenberg. 

Op donderdag 10 maart zal het voor de laatste keer in hun eigen Nieuwleusen op de planken gebracht worden. 

Op vrijdag 18 maart wordt in de Wiekelaar een uiterst succesvol seizoen afgesloten.