S.V. Nieuwleusen klaar voor wedstrijd Regioteam Effeweg.nl – PEC Zwolle

0
106

PEC Zwolle speelt op zaterdag 2 juli om 17.00 uur op sportpark ’t Klaverblad van S.V. Nieuwleusen een oefenwedstrijd tegen het Regioteam Effeweg.nl. De vrijwilligers zijn druk in touw met de laatste voorbereidingen. Er wordt o.a. samen met de gemeente druk gewerkt om het veld er zo goed mogelijk bij te laten liggen. Het Regioteam heeft afgelopen donderdag getraind en ook donderdag 30 juni wordt er getraind. De spelers hebben er zin en willen een zo goed mogelijk resultaat neer zetten tegen de eredivisionist.

PEC Zwolle heeft vrijdag 24 juni de training hervat en dit is voor de Zwollenaren de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een unieke kans dus om kennis te maken met de vernieuwde selectie van PEC Zwolle. Nieuw in de selectie van trainer Ron Jans zijn o.a. Annas Achahbar en Calvin Verdonk die overgekomen zijn van Feyenoord, Phillipe Sandler van Ajax en Ted van de Pavert van De Graafschap. Youness Mokhtar is na een avontuur in het Midden-Oosten weer terug op het oude nest. 

De volgende spelers zijn geselecteerd voor het Regioteam Effeweg.nl is:

A.S.C.’62 : Bas Klei en Rick van Faassen.
S.V. Dalfsen: Jeroen Kamphuis en Alex Habers.
V.V. Hoonhorst: Brenden Eijkelkamp en Sten Klein Herenbrink
O.Z.C.: Frank Kuiper en Ramon Jonkers
O.V.C.’21: Daan Zwinselman en Robin Meijerink
S.C. Balkbrug: Glenn Marsman en Arjan Deuzeman
V.V. Avereest: Marcel Dijk en Matthijs Platvoet
S.C. Rouveen: Klaas-Jan Poolman en Jarno Dominé
V.V. Staphorst: Harm Jan Tip en Frank van der Burg
Olympia’28: Kjelt Bonhof en Robert Wursten
U.S.V.: Matthijs van Faassen en Niek Hamers
S.V. Nieuwleusen: Erwin Goutbeek, Reinier Meijerink en Timo Muller.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 en voor de jeugd t/m 14 jaar € 5,00. Aan de kassa zijn de kaarten € 2,50 duurder. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Klinge Tweewielers en Cafetaria Het witte Peerd in Nieuwleusen, The Read Shop Schuurman in Dalfsen, Café ’t Hoekje in Lemelerveld, Lunchroom SMAAK in Ommen, Café De Kroeg in Balkbrug, Café Spoorzicht in Staphorst, Cafetaria Korterink in Rouveen en Foto Tuinman in Hasselt.

Het belooft een mooi voetbalfeest te worden in Nieuwleusen. Op donderdagavond 30 juni is er een extra voorverkoop in het clubhuis van S.V. Nieuwleusen.