O.Z.C. wint Aannemersbedrijf Tempelman toermooi

0
53

O.Z.C. uit Ommen heeft net als vorig jaar het traditionele Aannemersbedrijf Tempelman toernooi gewonnen. Zaterdag werd met 1-2 gewonnen van S.V. Nieuwleusen. Door een vroege goal van Remon Scheper stond de thuisclub bijna de gehele wedstrijd op voorsprong. In de slotminuten van de wedstrijd wist O.Z.C., door doelpunten van Frank Schoonewille en Erwin Schulding, toch nog de wedstrijd en daarmee ook het toernooi te winnen. De wedstrijden tussen A.S.C.’62 en Olympia’28 eindigde in een doelpuntrijk 3-3 gelijkpel. Voor de Dalfsenaren scoorden Jesse Bos(2 x) en Werner Snel. Kjelt Bonhof en Bas Duiker(2x) scoorden waren de doelpuntenmakers voor de mannen uit Hasselt. De wedstrijden stonden onder leiding van Jan Willem Wildeboer en Heine Drenth. 

De uitslagen van dinsdag 9 augustus waren:

S.V. Nieuwleusen – A.S.C.’62  0-3

Olympia’28 – O.Z.C.  2-3

Voor elk gemaakt doelpunt viel een extra punt te verdienen met een maximum van 2 per wedstrijd. Hierdoor was de einduitslag als volgt:

1. O.Z.C. 10 punten

2. A.S.’62   8 punten

3. Olympia’28   5 punten

4. S.V. Nieuwleusen   1 punt.