Zaterdag 27 augustus Open Dag S.V. Nieuwleusen met bekerwedstrijd tegen Union S.V.

0
78

Zaterdag 27 augustus houdt voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen haar jaarlijkse Open Dag, of je nu wel of geen lid bent: iedereen is welkom!  Dus kom naar de Open Dag en neem familie, buren, vrienden en vriendinnen mee! Kijk voor het volledige programma op www.svnieuwleusen.nl. 

Om 11:00 uur staat er een “training” van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De “trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11:00 tot 12:00 uur en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wilt u meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl

De hele dag is er een Penalty bokaal voor de pupillen van S.V. Nieuwleusen. De finale wordt om 15:30 uur is op het hoofdveld gehouden. Wie mag zich de beste penalty shooter van S.V. Nieuwleusen noemen?  Om 17:00 uur staat voor het 1e elftal de bekerwedstrijd tegen Union S.V. 1. op het programma. Een echte dorpsderby dus.

De Open Dag wordt op het horecaplein afgesloten met een barbecue en gezellige muziek.