Oudijzeractie Het Kompas Nieuwleusen

0
61

De bezem kan weer over het erf en/of door de schuur. Opgelet op zaterdag 01 oktober a.s. wordt door Basisschool Het Kompas te Nieuwleusen de jaarlijkse oud ijzer- en elektrische apparatenactie gehouden. U kunt tussen 9.00 uur en 12.00 uur het ijzer en elektrische apparaten brengen naar de Petersweg nr. 2 (Neem Westeinde richting Zwolle, vervolgens eerste weg rechts direct na rotonde Dedemsweg/Jachtlusterallee/Westeinde). Ook kunt u het laten afhalen. Dat verzorgen we met alle plezier. Wilt u dan contact opnemen ons via telefoonnummer 0529 – 427631 of e-mailadres [email protected] Voor meer inlichtingen kunt u ons eveneens benaderen via bovenstaande mogelijkheden. Aandachtspunt er worden géén koelkasten, diepvriezers, autobanden, lege gas/brandstoftanks of batterijen ingenomen. Daarom wordt er gecontroleerd bij de container. De opbrengst hiervan is de eerste aanzet om de komende jaren onze wensen: herinrichting schoolplein c.q. uitbreiding met een (ver) bouw schooltuin inclusief huidige schuurtje, te kunnen realiseren. Hartelijk bedankt alvast voor uw bijdrage zodat wij dit kunnen realiseren in de toekomst.