Lustrum voor Bierfest Nieuwleusen

0
73

‘Ga in lederhose naar het Bierfest Nieuwleusen’, roept de organisatie de dorpsgenoten op. Op zaterdag 29 oktober staat de vijfde editie van het Bierfest op het programma in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen.

Muziek, bier, wordt en traditionele kleding. Op zaterdag 29 oktober staat in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen de 5e editie van het Bierfest Nieuwleusen op het programma. Bezoekers worden uitgenodigd om in lederhose of dirndljurkje te komen.

Tijdens dit gezellige herfstfestijn worden de beste Schlager- en Tirolerhits gespeeld. lange biertafels, grote pullen bier en bediening in traditionele kleding maken het plaatje compleet. Muziek is tijdens dit Bierfest belangrijk. de organisatie van Hallo Nieuwleusen is dan ook blij dat men de band ‘Knallermann’ kan voorstellen. 11 verrückten musiker stellen das Zelt ‘auf’m Kopf’ Spektakel und fest garantiert!

Bezoekers worden zoveel mogelijk uitgenodigd om te komen in passende Duitse kledij. “Durf zelf ook je Lederhose of Dirndl aan te trekken” aldus de organisatie. We roepen iedereen op om zich aan het thema te houden. verplichten doen we het natuurlijk niet maar het komt de feest sfeer ten goede!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de onderstaande voorverkoopadressen:

De zaal gaat 29 oktober open om 21:00 uur

• Zalencentrum ’t Witte Peerd, Westeinde 5 NIEUWLEUSEN

• Dinie Kleine Naaimachines, Backxlaan 348 NIEUWLEUSEN

Voorverkoop: 10,00 euro p.p. Aan de deur: 12,50 euro p.p. Toegang vanaf 16+