David Leeuw verlengt contract bij S.V. Nieuwleusen

0
98

David Leeuw is ook het volgend seizoen hoofdtrainer van S.V. Nieuwleusen. De voetbaltechnische commissie van S.V. Nieuwleusen en David Leeuw hebben gezamenlijk besloten om het lopende contract met één jaar te verlengen. Beiden geven aan veel vertrouwen te hebben in de verdere samenwerking. Namens S.V. Nieuwleusen tekende bestuurslid voetbalzaken Dinant Bollemaat het contract.

{loadmoduleid 158}

De 34-jarige ambitieuze trainer uit Nieuwleusen is op dit moment bezig aan zijn 2e seizoen als hoofdtrainer bij S.V. Nieuwleusen. David ziet veel groei en potentie in de huidige groep en is zeer gedreven om dit verder uit bouwen. 

De samenwerking tussen de trainer, spelers en club wordt als zeer positief ervaren. De voetbaltechnische commissie hoopt dat deze contractverlenging bijdraagt aan 

de verdere uitwerking en uitvoering van het beleid van de voetbalvereniging.