Gezamelijk Kerstconcert

0
64

GEZAMENLIJK KERSTCONCERT op zaterdag 17 december

door Zanggroep “Out of the Blue” en Muziekvereniging Crescendo-Excelsior, beide uit Nieuwleusen.

Crescendo-Excelsior  o.l.v.  Angelica Braam en “Out of the Blue”  o.l.v. Eline Geerdink (interim)  organiseren op zaterdag 17 december  een kerstconcert  in GKV “De Voorhof” te Nieuwleusen.

Crescendo- Excelsior heeft  90 leden, waarvan de fanfare uit 40 leden bestaat. Centraal staat het samen muziek maken.  De fanfare speelt  verschillende  muziekstijlen, uiteenlopend van concertstukken tot marsen en populaire muziek.  

“Out of the Blue” (uit het niets)  heeft een regionaal karakter met als thuisbasis Nieuwleusen. Het koor heeft momenteel  34 leden. Zingen is voor het koor ontspanning maar zij willen wel graag iets moois neerzetten. Het repertoire van de zanggroep is divers, van wereldmuziek en klassieke muziek naar populaire hedendaagse muziek. 

Het is niet de eerste keer dat de verenigingen een muzikale samenwerking aangaan.  Bij verschillende voorstellingen van het koor hebben enkele leden van de fanfare het koor al begeleid. 

En dan nu een gezamenlijk kerstconcert met bekende en minder bekende kerstliederen.

Het concert vindt plaats op 17 december in de GKV “De Voorhof” aanvang 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 waar u muzikaal verwelkomd wordt door het leerlingen orkest.

De toegang is gratis. Wel zal er aan het eind van de avond een vrijwillige bijdrage worden gevraagd .