Topbands tijdens Rockfest op 3 juni in Nieuwleusen

0
72

Het Rockfest wordt dit jaar weer gehouden bij Partycentrum Het Witte Peerd in Nieuwleusen. Op zaterdagavond 3 juni treden uur op een binnen- en buitenpodium vanaf 20:30 drie rockbands op. Op het buitenpodium staan twee topbands: Dilana Smith met haar rockband en The Ultimate Guns N’ Roses tribute.
De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Dilana Smith reist de hele wereld over voor de muziek. In Amerika stond ze onder andere in het voorprogramma van Aerosmith. Ze heeft twee Top 40 hits op haar naam staan en is ook ver buiten de Nederlandse landsgrenzen bekend. In Nederland was ze het afgelopen seizoen te zien in The Voice of Holland. Stoer en sexy en gewapend met een stem als een cirkelzaag die door metaal heen snijdt. Momenteel is ze bezig met haar “Dutch tour”.
The Ultimate Guns N’ Roses Tribute is de beste en gevaarlijkste Guns N’ Roses Tribute die er is. De band levert 100% de originele show uit de Use Your Illusion tijd begin jaren ’90. Deze tribute is een echte tribute, muzikaal en show. Alle originele gitaren, versterkers, backdrops en kleding. Alles is tot in het kleinste detail uitgezocht en met volle overgave gespeeld.
Het binnenpodium wordt bestegen door de jonge band The Broken Chains met Nieuwleusenaar Daniël ten Kate in de gelederen. Daarnaast verzorgt het radioprogramma Rocktrax met DJ Arnold Compagner de muziek voor, tussen de optredens en de afterparty in de binnenzaal.
Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50. Aan de kassa(indien beschikbaar) zijn ze € 2,50 duurder. De voorverkoopadressen zijn: Cafetaria Het Witte Peerd en Klinge Tweewielers in Nieuwleusen. De kaarten zijn Online verkrijgbaar via www.vechtdalevenementen.nl